Jeg er en klinisk psykolog som jobber ved Institutt for Psykologisk Rådgivning Oslo (IPRO). Du kan lese andres vurdering av meg som psykolog her.

Jeg er en sosial, varm og trygg terapeut med erfaring fra et bredt spekter av psykiske helseproblemer. Jeg interesserer meg spesielt for temaer som selvfølelse, skam, bekymring, livskriser, angst, depresjon og vanskelige relasjoner med mennesker som er viktige for oss. Mitt fokus er alltid å møte deg der du er på en empatisk måte. Sammen legger vi en plan for hva vi skal jobbe med og hvordan vi skal gjøre det.

Min terapitilnærming er hovedsakelig emosjonsfokusert terapi, der vi utforsker følelser og følelsesmønstre for å kunne forstå, tåle og endre det vonde. Dette innebærer at vi tar tak i de vanskelige tingene og bruker tid i timen på å skape større mening og forståelse for hva som skjer på innsiden. Jeg har også bred erfaring innen kognitiv atferdsterapi, eksponeringsterapi og metakognitiv terapi for angstlidelser.

Jeg er psykolog i spesialisering og tar for tiden en treårig videreutdanning i emosjonsfokusert terapi hos Norsk Institutt for Emosjonsfokusert Terapi. Jeg har også tatt en rekke kurs innen kognitiv atferdsterapi, metakognitiv terapi og mindfulness. Ved siden av jobben brenner jeg for god folkeopplysning og kunnskapsformidling gjennom foredrag, kurs og media, og prøver å gjøre Norge til et litt mer følelsesvennlig sted.

Jeg har gitt ut boka Klok på følelser – det følelsene prøver å fortelle deg, har hatt fast spalte i Aftenposten Si ;D og bidrar jevnlig på radio og i aviser. Har også laget nettbaserte selvhjelpsprogrammer som er i bruk i dag i flere norske kommuner.